netmobiel-applicatie

Inwoners uit de Achterhoek geven feedback op Netmobiel!

Medio 2020 zal onze Netmobiel-app van start gaan, zodat jij je in de Achterhoek sneller kunt verplaatsen van A naar B! Maar voordat onze app van start gaat, zijn we nog druk bezig met het finetunen van allerlei zaken. We willen immers een app die gebruiksvriendelijk is! Dit doen wij in co-creatie met de inwoners uit de Achterhoek. Wij vinden hun input erg belangrijk en organiseren om die reden regelmatig bijeenkomsten. Zo vroegen we de bewoners van de dorpen Zieuwent, Zwolle en Lievelde laatst niet alleen naar de techniek (of de app goed werkt), maar ook of zij zich aangesproken voelde bij het zien van onze communicatie-uitingen.”

Alfatest-Netmobiel

Samen maken we Netmobiel tot een succes Er vonden twee bijeenkomsten plaats (op 4 en 11 december 2019) met een aantal bewoners uit de Achterhoek. Het was een nuttige, leerzame bijeenkomst. De aanwezigen kregen een aantal communicatie-uitingen van Netmobiel te zien. Ze gaven feedback op de opmaak van onze website, flyer en social media posts.

De inwoners gaven aan de lay-out van de flyer en website te waarderen. De website oogt volgens hen professioneel. Alleen is de app nog wel in ontwikkeling. Deze kun je nog nergens downloaden. Wel kan men zich alvast gratis registeren voor de Netmobiel-app via het formulier op onze website.o vroegen we de bewoners van de dorpen Zieuwent, Zwolle en Lievelde laatst niet alleen naar de techniek (of de app goed werkt), maar ook of zij zich aangesproken voelde bij het zien van onze communicatie-uitingen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 13 =