Vragen

Veelgestelde vragen

Op dit moment wordt er door alle partners hard gewerkt aan de ontwikkeling van de app. De testfase van Netmobiel start juni 2021. Hier zullen we dan ook de meest gestelde vragen opnemen. Momenteel zijn alleen de vragen over het Netmobiel project en de mobiliteitsgroepen uitgewerkt. Dit onderdeel van de website is nog in ontwikkeling. Heeft u toch vragen, vul dan het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Netmobiel

Netmobiel is een onderzoeksproject en heeft als doel om de bereikbaarheid van de kleine kernen te verbeteren. Dit gebeurt door personen die ritten zoeken te koppelen aan reizigers die ritten aanbieden. De netmobiel app is het platform dat deze koppelingen op een eenvoudige wijze mogelijk maakt.

Onder partners kan u zien wie er samen aan Netmobiel werken.

Netmobiel houdt zich aan Nederlandse en Europese wetgeving met betrekking tot
privacy. Lees meer over hoe wij met jouw privacy omgaan in onze privacyverklaring

De app is ook voor de langere termijn beschikbaar voor voor de hele regio Achterhoek. De app gaat onderdeel uitmaken van Achterhoeksmobiliteitsplatform. En zal alles rondom deelvervoer in de Achterhoek onder één naam verder gaan: Gaon.

Mobiliteitswerkgroep

Aanmelden kan via het contactformulier. Uw bericht wordt verstuurd naar Margret Klein
Holkenborg, onze contactpersoon voor de kleine kernen.

Bij de ontwikkeling van de app was het doel van een mobiliteitswerkgroep om mobiliteit bespreekbaar te maken en te achterhalen wat de wensen en behoeftes van de inwoners van Oost Gelre waren. Met deze informatie heeft Netmobiel vervolgens de app gecreërd die voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Bij de uitrol van app spelen de mobiliteitswerkgroepen een grote rol bij het enthousiasmeren en motiveren van bewoners om de app te gebruiken, bij het communiceren over de app en het organiseren van informatebijeenkomsten.

Er is geen vaste locatie voor de bijeenkomsten. Wel kan Netmobiel garanderen dat elke locatie niet ver van uw voordeur verwijderd is.

Alle inwoners van de kleine kernen kunnen zich aanmelden voor een mobiliteitswerkgroep. Met name bewoners uit Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Berkelland.

Tijdens bijeenkomsten komen vaak verschillende onderwerpen aan bod. Vaak terugkerende onderwerpen zijn: mobiliteit en de app.

Neem contact op

Heb je nog onbeantwoorde vragen, wil je graag meer informatie over een mobiliteitswerkgroep of ben je van plan je aan te melden? Vul het contactformulier in en Netmobiel neemt zo snel mogelijk contact met je op.