Veelgestelde vragen

Op dit moment wordt er door alle partners hard gewerkt aan de ontwikkeling van de app. Naar verwachting start de testfase van Netmobiel in oktober 2019. Hier zullen we dan ook de meest gestelde vragen opnemen. Momenteel zijn alleen de vragen over het Netmobiel project en de mobiliteitsgroepen uitgewerkt. Dit onderdeel van de website is nog in ontwikkeling. Heeft u toch vragen, vul dan het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Netmobiel

Netmobiel is een onderzoeksproject en heeft als doel om de bereikbaarheid van de kleine kernen te verbeteren. Dit gebeurt door personen die ritten zoeken te koppelen aan reizigers die ritten aanbieden. De netmobiel app is het platform dat deze koppelingen op een eenvoudige wijze mogelijk maakt.

Onder partners kan u zien wie er samen aan Netmobiel werken.

Netmobiel houdt zich aan Nederlandse en Europese wetgeving met betrekking tot
privacy. Lees meer over hoe wij met jouw privacy omgaan in onze privacyverklaring

Betrokken partners zijn momenteel druk bezig om de app voor de langere termijn beschikbaar te
houden voor de hele regio Achterhoek.

Mobiliteitswerkgroep

Aanmelden kan via het contactformulier. Uw bericht wordt verstuurd naar Margret Klein
Holkenborg, onze contactpersoon voor de kleine kernen.

Het doel van een mobiliteitswerkgroep is mobiliteit bespreekbaar maken en het achterhalen van de wensen en behoeftes van de inwoners van Oost Gelre. Met deze informatie gaat Netmobiel vervolgens een app creëren die voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

Er is geen vaste locatie voor de bijeenkomsten. Wel kan Netmobiel garanderen dat elke locatie niet ver van uw voordeur verwijderd is.

Alle inwoners van de kleine kernen kunnen zich aanmelden voor een mobiliteitswerkgroep

Tijdens bijeenkomsten komen vaak verschillende onderwerpen aan bod. Vaak terugkerende onderwerpen zijn: mobiliteit en de app.