netmobiel-banner

De eerste échte Netmobiel-test

Na lang wachten was het eindelijk zo ver! Op donderdag 8 juli vond het eerste startevenement van Netmobiel plaats in Winterswijk. Dit was dus het officiële startschot van de échte test die Netmobiel te wachten staat. De sessie was zeer geslaagd en er werd positief op de Netmobiel-app gereageerd. Ook kwam er een aantal verbeterpunten boven water, wat natuurlijk meer dan logisch is bij een eerste real-life test van de app.

Met het oog op de zomervakantie die er aan zit te komen willen we jou graag nog bijpraten over de huidige stand van zaken rondom Netmobiel. Zo weet jij wat je zoal kan verwachten wanneer je besluit de app al uit te proberen deze zomer.

  • De Netmobiel-app is nog steeds in ontwikkeling en wordt deze zomer voor het eerst écht getest. Het softwareteam heeft erg zijn best gedaan de app goed te laten werken, maar het kan dus zo zijn dat er nog een aantal fouten in de app zitten die je alleen met gebruik in de praktijk tegenkomt. Het doel van deze test is dan ook om deze fouten op te sporen en vervolgens na de vakantie op te lossen.
  • Kom je tijdens het gebruik van de Netmobiel-app fouten tegen? Geef dit dan vooral aan ons door zodat we de app kunnen verbeteren. Je kan hiervoor gebruikmaken van de feedbacktool in de app. Om deze te gebruiken klik je op het ‘feedback’-blokje rechts in het scherm binnen de Netmobiel-app. Ook is het mogelijk fouten door te geven via een contactpersoon van Netmobiel of door te mailen naar info@netmobiel.eu.
  • De feedback die we ontvangen lossen we in bundeltjes op. Vervolgens wordt deze combinatie van verbeterpunten in één keer als update doorgevoerd in de app. Dit betekent dat het soms even kan duren voordat jouw feedback terug te zien is in de app.
  • De betrokken binnen Netmobiel van Saxion gaan volgende week met vakantie. Het kan dus langer duren dan normaal voordat er gereageerd wordt op vragen. Ook kan het langer duren voordat fouten binnen de app zijn opgelost.
  • De app krijgt deze week nog een update. Hiermee worden de fouten die aan het licht kwamen tijdens de sessie in Winterswijk zover mogelijk opgelost.
  • Krijg je een foutmelding bij het registreren voor de Netmobiel-app? Dan kan dit komen doordat je al eerder een account hebt aangemaakt met hetzelfde mailadres. Het is dan dus de bedoeling dat je inlogt met je eerder aangemaakte account. Als jij je wachtwoord niet meer weet kan je een nieuwe instellen via de ‘wachtwoord vergeten’ knop. Je krijgt vervolgens een link in je mailbox waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.
  • Wil je de app gebruiken maar kom je er nog niet helemaal uit? Dan kan je hier de handleiding downloaden die je verder helpt.

Dat waren de updates. Heb je nog vragen? Aarzel dan vooral niet om een mailtje te sturen naar info@netmobiel.eu

Dan rest ons verder niets anders dan jou een goede zomer toe te wensen. We hopen je graag weer na de zomer terug te zien wanneer het tijd is voor de grootschalige lancering van Netmobiel.

Groetjes,

Het Netmobiel-team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 17 =