Netmobiel-app is gelanceerd!

Het is dan eindelijk zover, na veel uitstel vanwege alle coronamaatregelen. De Netmobiel-app is gelanceerd! Vanaf nu kun je de app downloaden én gebruiken. Dat klinkt goed, toch?

De app voor Achterhoekers, die je sneller van A naar B brengt. Vooral in de (kleine) kernen waar geen of beperkt openbaar vervoer is, is dit een mooie aanvulling. De app is nu voor jou beschikbaar. De pilot met de app is gelanceerd; in de gemeenten Oost Gelre, Winterswijk, Berkelland en Aalten. Dus download de app en probeer het uit.

Wat is de Netmobiel-app?
Netmobiel brengt vraag en aanbod van vervoer bij elkaar. In de app komen uiteindelijk alle vervoersvormen in de Achterhoek samen: openbaar vervoer, ritdelen, deelauto’s, deelfietsen, etc. Hoe handig is dat! Eén app om ritten te kunnen zoeken, boeken en betalen in de Achterhoek, ongeacht met welk vervoermiddel je reist. Ook kun je in de app een rit boeken voor iemand anders, zoals je moeder of buurman zonder mobiele telefoon en auto. Netmobiel heeft één doel: de Achterhoek nog beter bereikbaar maken voor iedereen.

De voordelen

  • Het is tijdbesparend
  • Je bespaart op reiskosten
  • Het is milieuvriendelijker
  • Je rijdt niet alleen, maar gezellig samen
  • Je spaart voor leuke gezamenlijke doelen in jouw buurt of gemeenschap!

De app is ontwikkeld in samenwerking met kleine kernen
Hogeschool Saxion ontwikkelde deze app samen met inwoners uit Oost Gelre. Én met andere partners zoals de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Spectrum, 8RHK ambassadeurs en Universiteit Twente. De app wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. (Najaar 2022 wordt Netmobiel opgenomen in GAON) 

Wil je meer weten of heb je een vraag over Netmobiel?
Neem contact op. Houd ook de sociale media kanalen van Netmobiel op Facebook en Instagram in de gaten. Daar vind je wat er allemaal kan met de app.

Meedoen?
Probeer de Netmobiel-app uit! De app is te downloaden voor zowel Android als Apple toestellen. Klik op het logo van jouw toestel en download de Netmobiel-app vandaag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 8 =